in ,

Vraja pentru a fi dorit de cineva

Aceasta este o simpla si usoara vraja de dragoste că nu ia în timp. Nu ai nevoie de o mulţime de ingrediente şi nu va fi greu pentru a o realiza. Aceasta vraja te va face mult mai de dorit pentru sexul opus şi este buna pentru a creşterea încrederii in dumneavoastră.

Materiale necesare pentru realizarea vrajii de a fi dorit de cineva:

  • 1 lumânare roz
  • 1 flacon de 100ml de ulei de măsline

Realizarea vrajii de a fi dorit de cineva:

Ia lumanarea si plaseaz-o pe masa sau pe altarul tau. Ia putin ulei de masline in mana si purifica lumanarea, incepan de la mijloc in jos, dupa care continua de la mijloc in jos. In timp ce purifici lumanarea iti doresti sa o incarci cu iubire si dorinta, asa ca vizualizeaza iubirea si inceaca sa o concentrezi toata asupra lumanarii. Dupa ce ai terminat uleiul, ia un cutit si incrusteaza in lumanare ceea ce iti doresti:
Exemplu: Imi doresc, NUMELE sa ma doresti …

Dupa ce ai terminat de gravat in lumanare, aprinde-o si concentreaza-te pe dragoste aruncand atata emotie in flacari pe cat posibil. E indicat sa citesti dorinta cu voce tare. Sezi si repeta acest ritual pana ce lumanare se arde complet, cu observatia ca trebuie sa te simti confortabil. Cu cat te simti mai sexy, cu atat aceasta vraja va functiona mai bine. O data ce lumanarea s-a terminat, vraja ia sfarsit.

Scris de Vraciul

Sunt pasionat de științele oculte de peste 10 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vraja pentru mentinerea persoanei iubite fidela